030 - 227 1944 security@nolletch.nl

Vraag de Whitepaper aan: de ROI van security bewustzijn binnen jouw organisatie

Wat kost het je als organisatie als je medewerkers te maken krijgen met malware? Welke schade levert het je op als er een DDoS aanval op jouw organisatie wordt gepleegd? Ontdek in onze whitepaper welke kosten je kwijt kunt zijn aan dit soort cyber risico’s en wat het je oplevert als je een investering doet om deze risico’s te verminderen.

Na het lezen van deze Whitepaper weet je:

✔ Hoe je de kosten van veiligheidsrisico’s van je organisatie meetbaar maakt

✔ Wat het oplevert om te investeren in het security bewustzijn van je medewerkers

✔ Wat de juiste rekentools zijn om de business case voor jouw organisatie te maken

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de Whitepaper van ons.

whitepaper-security-roi

Het is best lastig om vast te stellen of de kosten voor een security maatregel opwegen tegen de verwachte voordelen. Je gaat er niet direct meer door verdienen. Bekijk het dus eens vanuit een andere invalshoek: investeren in security verkleint de kans op onvoorziene kosten of misgelopen omzet aanzienlijk. Dit geldt zeker voor het structureel aanpassen van gedrag van collega’s door middel van een Security Awareness oplossing. De uitkomst van de gamified learning oplossing van Nolletch.

Voor een middelgroot bedrijf zijn de te verwachten jaarlijkse kosten voor onze oplossing zo’n 50.000,-. Daarbovenop is het aannemelijk dat de kosten van (bijvoorbeeld) een ransomware aanval het tienvoudige hiervan bedragen. Daarmee voegt de Nolletch User Awareness oplossing dus al financiële waarde toe als zoiets net vaker dan eens in de 10 jaar voorkomt.

Maak voor jezelf dus eens de balans op of deze situatie voor jouw organisatie reeel is. Of beter nog, download onze Whitepaper en bepaal de waarde voor jouw door middel van onze risicoschets en rekentools.

Vul het formulier in en je ontvangt de Whitepaper van ons.

Meer weten?

Referenties

Contact

Volg ons

Neem contact op