030 - 227 1944 security@nolletch.nl

Hoe stel je een Business Case op voor een investering in Cyber Security Awareness?

In dit artikel geven we je de juiste informatie om een business case op te stellen voor Cyber Security Awareness binnen jouw organisatie.

✔ Wat levert het je op om te investeren in het security bewustzijn van je medewerkers?

✔ Ontdek het landschap van cyber risico’s

✔ De juiste rekentools

✔ Cyber User Awareness in de praktijk

Aan de hand van onze eigen oplossing laten we zien wat deze opbrengst voor jou kan zijn. De oplossing van Nolletch kenmerkt zich door gamified learning, herhaling, uitdaging en een slimme toepassing per gebruiker door middel van Artificial Intelligence.

Vul het formulier in en je ontvangt de Business Case van ons.

 
business-case-nolletch-cyber-user-awareness

Het is best lastig om vast te stellen of de kosten voor een security maatregel opwegen tegen de verwachte voordelen. Je gaat er niet direct meer door verdienen. Bekijk het dus eens vanuit een andere invalshoek: investeren in security verkleint de kans op onvoorziene kosten of misgelopen omzet aanzienlijk. Dit geldt zeker voor het structureel aanpassen van gedrag van collega’s door middel van een Security Awareness oplossing. De uitkomst van de gamified learning oplossing van Nolletch.

Voor een middelgroot bedrijf zijn de te verwachten jaarlijkse kosten voor onze oplossing zo’n 50.000,-. Daarbovenop is het aannemelijk dat de kosten van (bijvoorbeeld) een ransomware aanval het tienvoudige hiervan bedragen. Daarmee voegt de Nolletch User Awareness oplossing dus al financiële waarde toe als zoiets net vaker dan eens in de 10 jaar voorkomt.

Maak voor jezelf dus eens de balans op of deze situatie voor jouw organisatie reeel is. Of beter nog, download onze Whitepaper en bepaal de waarde voor jouw door middel van onze risicoschets en rekentools.

Vul het formulier in en je ontvangt de Business Case van ons.

Referenties

Contact

Volg ons

Neem contact op