030 - 227 1944 security@nolletch.nl

   Gamified learning: een Cyber Security Awareness training

   Krachtig, innovatief, motiverend en gebruiksvriendelijk

   Van datalekken naar databescherming: User Awareness

   User awareness is cruciaal voor je organisatie. Structurele training maakt en houdt medewerkers bewust van cyberrisico’s, zoals datalekken, malware aanvallen of phishing. Trainingen die op enkele momenten of zelfs eenmalig plaatsvinden missen de kracht van herhaling, waardoor het bewustzijn van korte duur is en de cyberrisico’s snel weer toenemen. Een té ingewikkeld niveau, of juist te eenvoudig, zorgt voor weerstand en onvoldoende kennisopname.

   De oplossing? Een structurele, aantrekkelijke training die zich automatisch aanpast aan het niveau van de gebruiker.

   De Security Awareness training van Nolletch

   Nolletch biedt op basis van het ISO 27001 framework een innovatieve, gebruiksvriendelijke en zeer effectieve game aan waarmee cyber security awareness blijvend wordt vergroot onder medewerkers.

   De basis van deze security awareness training:

   Serious Gaming
   De beleving van een leuke kennisquiz

   Self learning Artificial Intelligence
   Automatisch aangepast op elke individuele speler

   Leren via je smartphone
   Medewerkers downloaden de app en spelen waar en wanneer het hen uitkomt

   De training leidt tot:

   • Bewustzijn onder medewerkers van hun (sleutel)rol in het beschermen van bedrijfsinformatie
   • Een blijvend hoger kennisniveau van medewerkers over de do’s en dont’s in relatie tot informatieveiligheid
   • Gedragsverandering, wat zorgt voor databescherming, minder schade en veilig werken

   Bewustzijn en gedragsverandering leiden tot bescherming van jouw bedrijfsinformatie, jouw merkprofiel en bedrijfsreputatie én voorkomt kosten.

   Krachtig

   Krachtig, tot 10 keer hogere effectiviteit en efficiëntie

   Door onze intelligente gamified learning oplossing nemen gebruikers meer dan 90% van de lesstof op en bieden we tot 10 keer effectievere training dan traditionele e-learning modules. 

   Het spelelement zorgt niet alleen voor een betere opname van lesstof. De app nodigt gebruikers uit om vaker te spelen, waardoor kennis op een structurele manier binnenkomt en langer onthouden wordt.

   Innovatief

   Een adaptive gaming strategie gebaseerd op artificial intelligence

   In plaats van een focus op traditionele training strategieën, is de security awareness training van Nolletch gebaseerd op meer dan twintig jaar kennis en ervaring in de gaming industrie.

   De training is adaptive en meet de leercurve per individu. Er wordt continu gemeten wat het kennisniveau van de gebruiker is, waarbij per gebruiker de juiste lesstof op het juiste moment wordt herhaald. Door het grote aanbod aan thema’s kunnen uitdagingen continu worden aangepast. Het intelligente self-learning systeem is met gebruik van artificial intelligence in staat om elke seconde de resultaten van meer dan 100.000 beantwoorde vragen te analyseren, waardoor het systeem de leerstrategie kan aanpassen op het leertempo, vaardigheidsniveau en motivatie van iedere gebruiker.

   Motiverend

   Continu nieuwe uitdagingen

   De principes uit de gaming industrie zorgen ervoor dat medewerkers blijven leren en actief blijven in hun leercyclus. De aantrekkelijke, intuïtieve app speelt als een game en is direct makkelijk te gebruiken. Er worden continu nieuwe uitdagingen voorgelegd wanneer medewerkers een bepaald level hebben bereikt, om altijd de motivatie te blijven stimuleren.

   Gebruiksvriendelijk

   Een simpele app

   De app is makkelijk en snel operationeel. Elke medewerker kan de app downloaden op een smartphone of tablet en direct beginnen met spelen. Voor de werkgever is het gemakkelijk om nieuwe content toe te wijzen om de training actueel te houden.

   Het leerplatform is 24/7 beschikbaar via een overzichtelijke en aantrekkelijke app. In een korte tijd leren medewerkers over cyber security door serious gaming gekoppeld aan relevante content.

   Ontdek wat deze training voor jouw organisatie kan opleveren.

   Contact

   Volg ons

   Neem contact op