030 - 227 1944 security@nolletch.nl

   Inzicht in User Awareness: een Cyber Security Awareness dashboard

   Structureel, innovatief, motiverend en gebruiksvriendelijk

   Van gebrek aan controle naar volledig inzicht: User Awareness

   ​User Awareness is cruciaal voor je organisatie. De eerste stap is het structureel trainen van je medewerkers. Voor inzicht en motivatie is reguliere kennisoverdracht vaak niet genoeg. Ook als het structureel is. In nauwe afstemming bieden we je organisatie daarom een effectieve training strategie die gebaseerd is op het huidige kennisniveau van je medewerkers en continu inzichtelijk is waardoor je direct het resultaat ziet. Je hebt live inzicht in het kennisniveau binnen je organisatie en kunt daar actief op sturen (gericht kennis bijbrengen, daar waar het nodig is).

   Het Security Awareness dashboard van Nolletch

   Onze oplossing biedt real time dashboards voor optimaal inzicht.
   De basis van het security awareness dashboard:

   Online content management
   Nieuwe content is makkelijk in te voeren en te managen

   Target group management
   Het toewijzen van lesstof kan in één klik

   Live dashboard & analytics
   Directe, live inzichten in het kennisniveau en de progressie van je medewerkers

   Het dashboard geeft onder andere inzicht in:

   • De activiteit van de gebruikers
   • Het kennisniveau per user group of gebruiker
   • Maandelijkse trends
   • De leercurve per user group
   dashboard-nolletch

   Structureel

   Grote database aan vragen 

   Er is een database beschikbaar van meer dan 750 vragen gerelateerd aan informatieveiligheid die continu wordt aangevuld en geactualiseerd. De essentie van de vragen is om jouw medewerkers te laten begrijpen wat cyberrisico’s zijn, hoe deze te voorkomen en hoe te acteren als deze zich voordoen. Daarnaast geeft het jouw organisatie optimaal inzicht in de gevaren die een rol spelen bij jouw medewerkers.

   Innovatief

   Gebaseerd op (inter)nationale standaarden en richtlijnen en artificial intelligence

   De vragen en thema’s die binnen onze oplossing worden ingezet zijn gebaseerd op algemeen erkende richtlijnen en standaarden zoals ISO27001/2, AVG/GDPR, BIO en COBIT. De database wordt  continu geüpdatet door een team van experts op basis van ontwikkelingen en trends in de markt en wijzigingen binnen deze standaarden en richtlijnen.

   Het intelligente self-learning systeem vormt de basis voor een zeer geavanceerde en innovatieve oplossing. Onze artificial intelligence is in staat elke seconde de resultaten van meer dan 100.000 beantwoorde vragen te analyseren, waardoor je niet alleen de leerstrategie continu kunt aanpassen, maar ook live toegang hebt tot slimme inzichten. 

   Motiverend

   Constant inzicht in progressie

   De vragen en content in de training zijn verdeeld over drie hoofdcategorieën: Standaard, Extended en Expert. Op basis van kennisniveau en functie wordt lesstof uit deze categorieën beschikbaar gesteld. Een IT-medewerker krijgt op deze manier niet dezelfde vragen als een sales medewerker. Dit zorgt samen met het spelelement en de mogelijkheid om collega’s uit te kunnen dagen voor kennis duels, voor gepaste uitdagingen, zodat elke medewerker gemotiveerd blijft om te leren en de benodigde kennis op peil te houden.

   Gebruiksvriendelijk

   Overzichtelijke interface en eenvoudig te sturen

   De contentstrategie die wij samen met jou opzetten kan eenvoudig geïmplementeerd worden met specifieke onderwerpen en niveaus. Het dashboard geeft je daarnaast in een oogopslag de actuele kennisniveaus en de progressie van jouw afdelingen en van individuele medewerkers. Door de overzichtelijke interface kun je de kennis direct daar krijgen, waar die nodig is binnen jouw organisatie.

   Ontdek wat deze inzichten voor jouw organisatie kunnen opleveren.

   Contact

   Volg ons

   Neem contact op